Akamuti Neemový olej 10 ml

239 Kč 198 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
17.10.2019

Neemový olej využijete při péči o vlasovou pokožku i pleť. Můžete jej používat samostatně nebo ho přidat do pleťové či vlasové masky.

Silné čisticí a antibakteriální účinky.

Při pokojové teplotě je olej tuhý. Stačí jej dát na chvíli k topení a roztaje.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Neem řeší zdravotní i kosmetické problémy už tisíce let

Neem (jinak také nimba) je strom azadirachta indica, který roste pouze v Indii. V ajurvédské medicíně se používá už tisíce let a dnes má své místo nejen v kosmetice, ale také v homeopatii.

Neem má skvělé čisticí, antibakteriální, protivirové a protiplísňové vlastnosti.

Pomáhá aknózní pleti, ulevuje od ekzémů, léčí lupy, řeší svědění pokožky. Indové neemový prášek používají jako ochranu před parazity. V tradičním lékařství se nimba používá k léčení cukrovky, k hubnutí, posílení metabolismu a imunitního systému.

Neem nimba


CO TO JE NIMBASLOŽENÍ | DALŠÍ POKLADY AKAMUTI


Složení

Organic Neem Oil (Azadirachta indica)


Akamuti — péče s tradicí

Značka Akamuti vznikla ve Velké Británii, ale inspiraci čerpá z vědomostí a tradic kmenů Afriky. Díky nim jsme opět objevili kouzlo a blahodárné účinky arganového, olivového, mandlového a kokosového oleje, nimbového a amla prášku, bambuckého a murumuru másla. Objevte jejich pokladnici!

Akamuti


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: