Ere Perez Jojobová Tužka na oči - Earth 1,1 g

Značka: Ere Perez
599 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
10.6.2020
  • Olejové oční linky v tužce
  • Přírodní tmavě hnědá tužka na oči
  • Složení obsahuje olej z jojoby, který je šetrný k citlivé pokožce očních víček
  • Vhodné pro ostré linky i pro rozmazání
  • Zboží může mít delší dobu dodání            

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Stimuluje růst řas
  • Vhodné pro citlivé oči

 

Jak s očními linkami pracovat?

  1. Hrot ostrouhejte ořezávátkem  Ere Perez.
  2. Naneste základní oční stín nebo pudr na celé víčko.
  3. Nakreslete oční linku těsně nad linii řas, nejdříve můžete nakreslit krátké čárky, které nakonec spojíte v dlouhou linku.
  4. Pro rozmazání použijte stínovací štěteček Ere Perez.

 

Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHT BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

Ere Perez přírodní make-up a dekorativní kosmetika

 

Složení tužky na oči Ere Perez

Hydrogenated Vegetable Oil, C10-18 Triglycerides, Olus Oil, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Polyglyceryl-3 diisostearate, Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E)

Hydrogenated Vegetable Oil - rostlinný olej bohatý na zvláčňující a pečující složky

C10-18 Triglycerides - alkohol na bázi cukru přirozeně se vyskytující v rostlinných tucích

Olus Oil - olej rostlinného původu

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy

Octyldodecyl stearoyl stearate - se vyrábí z přirozeně se vyskytující mastné kyseliny a kyseliny stearové, které se nacházejí v rostlinném tuku

Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax - vosk kandelila se získává z keře rostoucího v Mexiku. Vosk udržuje pokožku vláčnou

Polyglyceryl-3 diisostearate - glyceryl je alkohol na bázi cukru, vyskytuje se v rostlinných tucích

Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil - olej z jojobových semen nabízí protizánětlivé účinky, může být používán jako antioxidant, zvláčňuje zvláště v oblasti očí

Tocopherol - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje

V různém poměru může obsahovat

CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice. Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou

CI 77491 / Iron Oxide Red - získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou

CI 77492 / Iron Oxide Yellow - přirozeně se vyskytující pigment získávaný z minerálů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Ere Perez je australská značka s luxusní dekorativní a pleťovou péčí. Ere je původem z Mexika. Začala v době, kdy přírodní kosmetika byla téměř nedostupná. Ten správný základ pro výrobu vysněné kosmetiky bez toxinů našla právě v Sydney. Od té doby už 14 let ohromuje trh s přípravky, které luxusně vypadají a rozhodně luxusní složení mají. Její první výrobek - černá mandlová řasenka - je dodnes bestsellerem.

Ere Perez je zkrášlující kosmetika se silou přírody. Jejím dlouhodobým cílem je, aby ženská krása proudila zevnitř a byla vidět navenek.