Ere Perez Tužka na obočí s mandlovým olejem 1,1 g

Značka: Ere Perez
599 Kč / ks
Skladem
Můžeme doručit do:
10.6.2020
  • Tužka na obočí pro všechny barvy
  • Skvělá měkkost pro dobarvení celého obočí nebo jednotlivých chloupků
  • Barva ideální pro všechny tóny obočí
  • 100%přírodní, 100% vegan

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHTBHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

Ere Perez přírodní make-up a dekorativní kosmetika

 

Složení tužky na obočí Ere Perez

CI 77019 / Mica, Hydrogenated Vegetable Oil, C10-18 Triglycerides, Octyldodecyl stearoyl stearate, Olus Oil, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax,
Sesamum Indicum Oil, Polyglyceryl-3 diisostearate, Glyceryl Stearate, Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E)

CI 77019 / Mica - slída je přírodní složka písku bohatá na oxid křemičitý, přináší pokožce vitalitu a zpevňuje ji

Hydrogenated Vegetable Oil - rostlinný olej bohatý na zvláčňující a pečující složky

C10-18 Triglycerides - alkohol na bázi cukru přirozeně se vyskytující v rostlinných tucích

Octyldodecyl stearoyl stearate - se vyrábí z přirozeně se vyskytující mastné kyseliny a kyseliny stearové, které se nacházejí v rostlinném tuku

Olus Oil - olej rostlinného původu

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy

Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil - olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, hydratuje a posiluje pleť

Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax - vosk kandelila se získává z keře rostoucího v Mexiku. Vosk udržuje pokožku vláčnou

Sesamum Indicum Oil - sezamový olej chrání pokožku před vnějšími vlivy

Polyglyceryl-3 diisostearate - glyceryl je alkohol na bázi cukru, vyskytuje se v rostlinných tucích

Glyceryl Stearate - glycerylstearát zpomaluje ztrátě vlhkosti v pleti, zjemňuje pokožku a vyhlazuje ji

Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil - olej z jojobových semen nabízí protizánětlivé účinky, může být používán jako antioxidant, hydratuje zvláště v oblasti očí

Tocopherol - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje

 

V různém poměru může obsahovat

CI 77891 Titanium Dioxide - přirozeně se vyskytující minerální pigment, získává se z bauxitu (minerální ruda), chrání před UVA a UVB zářením, v Ere Perez kosmetice neobsahuje nano částice, které by se mohly dostat do organismu

CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice. Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou

CI 77491 / Iron Oxide Red - získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou

CI 77492 / Iron Oxide Yellow - přirozeně se vyskytující pigment získávaný z minerálů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Ere Perez je australská značka s luxusní dekorativní a pleťovou péčí. Ere je původem z Mexika. Začala v době, kdy přírodní kosmetika byla téměř nedostupná. Ten správný základ pro výrobu vysněné kosmetiky bez toxinů našla právě v Sydney. Od té doby už 14 let ohromuje trh s přípravky, které luxusně vypadají a rozhodně luxusní složení mají. Její první výrobek - černá mandlová řasenka - je dodnes bestsellerem.

Ere Perez je zkrášlující kosmetika se silou přírody. Jejím dlouhodobým cílem je, aby ženská krása proudila zevnitř a byla vidět navenek.