Salvia Paradise Broskve plátky sušené mrazem - šetrně lyofilizováno

Více variant
od 299 Kč až –80 %
Salvia Paradise Broskve plátky sušené mrazem
od 299 Kč až –80 % od 59 Kč od 49 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Mrazem sušené broskve s vysokým obsahem vlákniny. Broskve jsou zdrojem draslíku a vitaminu C.

Detailní informace

Obsah: 25 g
Skladem
Můžeme doručit do: 26.3.2019
299 Kč
59 Kč
49 Kč bez DPH
Obsah: 60 g
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do: 3.4.2019
299 Kč
135 Kč
112 Kč bez DPH
Obsah: 250 g
Skladem
Můžeme doručit do: 26.3.2019
451 Kč
392 Kč bez DPH

Detailní popis produktu


Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou dobrým zdrojem draslíku a vitaminu C.


Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.

Vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Vitamín C je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamin C zvyšuje vstřebávání železa.

Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnějším způsobem zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.

Složení: 100 % broskve. Plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.

Vhodné skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.


 Nutriční hodnoty ve 100 g
  Energetická hodnota 1 465 kJ/350 kcal 
  Bílkoviny  4,32 g
  Tuky 1,44 g 
  - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  Sacharidy 90 g
  - z toho vláknina 10 g
  - z toho cukry 60 g
  Draslík 912 mg (45,60 %)*
  Vápník 28,8 mg
  Železo 1,44 mg
  Vitamín C 31,68 mg (39,60 %)*

*DDD – Doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy


Sušené broskve


Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené ovoce
Doprava - Zásilkovna.cz: od 39 Kč
Doprava nad 1800 Kč: ZDARMA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: